Επιστροφές

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση αγοράς που συνάψατε με την εταιρεία μας για να επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε από το cretoons.gr, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε. Το δικαίωμα υπαναχώρησης ασκείται όταν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης οφείλετε πριν από τη λήξη της ως άνω προθεσμίας των 14 ημερών να μας ενημερώσετε για τυχόν απόφασή σας περί υπαναχώρησης από τη σύμβαση αγοράς, αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@cretoons.gr, στο οποίο θα δηλώνετε ρητά την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση αγοράς και επιθυμείτε την επιστροφή των χρημάτων που καταβάλατε ως αντίτιμο για την παραγγελία σας.

Τι δικαίωμα υπαναχώρησης θεωρείται ότι ασκείται έγκυρα, εφόσον:

  • η δήλωση που αποστέλλετε περί υπαναχώρησης από τη σύμβαση αγοράς είναι πλήρης και έχει σταλεί στην εταιρεία μας εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από τη φυσική παραλαβή των αγορασθέντων προϊόντων.
  • τα προϊόντα δεν πρέπει να έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί ή πλυθεί.
  • η σφραγίδα ασφαλείας, εφόσον υπάρχει, πρέπει να είναι επικολλημένη στα προϊόντα.
  • τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία και να συνοδεύονται από το καρτελάκι της εταιρείας, όπως επίσης από την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο.
  • τα προϊόντα προς επιστροφή πρέπει να παραδίδονται στον μεταφορέα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από τη στιγμή της κοινοποίησης στην εταιρεία της απόφασης υπαναχώρησης από τη σύμβαση αγοράς.
  • τα προϊόντα δεν πρέπει να έχουν υποστεί ζημίες. Το δέμα επιστροφής θα πρέπει να συσκευαστεί σωστά, ώστε να μην δημιουργηθούν φθορές κατά τη μεταφορά στο Προϊόν ή τη συσκευασία του.

Για την επιστροφή των προϊόντων, συνεπεία της υπαναχώρησης, θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής των επιστραφέντων προϊόντων, εκτός αν η εταιρεία σας έχει απαλλάξει ρητά από αυτά τα έξοδα κατά τη στιγμή της αγοράς. Στην περίπτωση αυτή θα έχετε εσείς την ευθύνη για τυχόν απώλεια ή ζημία στα προϊόντα κατά τη μεταφορά.

Για τις επιστροφές προϊόντων αποδεδειγμένα ελαττωματικών ή προϊόντων που στάλθηκαν λανθασμένα, το κόστος επιστροφής καλύπτεται από την εταιρεία μας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Μετά την επιστροφή των προϊόντων, η εταιρεία μας ελέγχει εάν συμμορφώνονται με τους ως άνω όρους. Δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή των χρημάτων σας, μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα προϊόντα από την αγορά των οποίων υπαναχωρείτε στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε. Για να πάρετε πίσω τα χρήματά σας, θα πρέπει το προϊόν να είναι στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε, χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του και να συνοδεύεται από όλα τα σχετικά έγγραφα. Σε περίπτωση που οι παραπάνω προϋποθέσεις πληρούνται, η εταιρεία θα σας αποστείλει ένα e-mail επιβεβαίωσης της αποδοχής των επιστραφέντων προϊόντων και θα σας επιστραφεί το ποσό της αγοράς τους. Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιείται το συντομότερο δυνατό με τον τρόπο με τον οποίο έγινε η πληρωμή.

Σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι ως άνω προϋποθέσεις, δεν θα δικαιούστε την επιστροφή των χρηματικών ποσών που καταβάλατε για την αγορά τους. Εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αποστολή του e-mail με το οποίο θα ενημερώνεστε ότι η επιστροφή των προϊόντων δεν έγινε δεκτή, θα είναι δυνατό, με δικά σας έξοδα, να σας επιστραφούν τα προϊόντα στην κατάσταση στην οποία επιστράφηκαν στην εταιρεία μας, εφόσον μας ενημερώσετε εγγράφως ότι επιθυμείτε να ακολουθήσετε την παρούσα διαδικασία. Σε αντίθετη περίπτωση, η εταιρεία μας θα κρατάει τα προϊόντα και θα παρακρατεί και το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αγορά τους.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ/ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Διατηρείτε ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αγορά τους με σκοπό την αντικατάσταση τους με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. Η επιστροφή των προϊόντων με σκοπό την αντικατάσταση  αυτών δεν αποτελεί ενέργεια υπαναχώρησης εκ μέρους και δεν εφαρμόζονται οι ως άνω διατάξεις. Για επιστροφές εντός Ελλάδας δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία μεταφοράς που σας υποδεικνύουμε. Για αγορές από το εξωτερικό, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη. Για την αντικατάσταση προϊόντων ισχύουν τα ακόλουθα:

Όλες οι αγορές είναι τελικές, ωστόσο το Cretoons© θα επιτρέψει με ευχαρίστηση την ανταλλαγή οποιουδήποτε είδους πλήρους τιμής εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, εφόσον δεν έχει χρησιμοποιηθεί, πλυθεί ή καταστραφεί. Τα εμπορεύματα που ανταλλάσσονται πρέπει να συνοδεύονται από πρωτότυπη απόδειξη πώλησης, επισυναπτόμενες ετικέτες και πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική συσκευασία.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να προχωρήσετε με μια ανταλλαγή:·

  • Εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων επικοινωνήστε με τα Cretoons © στέλνοντας email: info@cretoons.gr. Εάν η ανταλλαγή σας είναι σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται παραπάνω, θα σας στείλουμε μια εξουσιοδότηση ανταλλαγής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 1 εργάσιμης ημέρας μετά τη λήψη του email σας.
  • Μόλις εξουσιοδοτηθείτε να πραγματοποιήσετε την ανταλλαγή σας, στείλτε πίσω τα αντικείμενα που θέλετε να ανταλλάξετε στην παρακάτω διεύθυνση, βεβαιωθείτε ότι έχει σημειωθεί ανάρτηση εντός 14 ημερών από τη λήψη των εμπορευμάτων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει την αρχική απόδειξη, τις ετικέτες που επισυνάπτονται και τις συσκευασίες. Δεν θα δεχτούμε εμπορεύματα που εστάλησαν σε εμάς που δεν είχαν επισημανθεί εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αγοράς για τις ευρωπαϊκές χώρες και 20 ημερών για τον υπόλοιπο κόσμο.
  • Μόλις λάβουμε την επιστροφή σας και εγκριθεί, θα ειδοποιηθείτε μέσω email. Θα λάβετε ένα επιπλέον email με έναν κωδικό προσφοράς πίστωσης καταστήματος. Η πίστωση περιλαμβάνει το κόστος του προϊόντος και τον φόρο, αλλά δεν περιλαμβάνει τα έξοδα αποστολή.
  • Δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα έχουμε το επιθυμητό ανταλλακτικό σας στο επιθυμητό χρώμα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό προσφοράς πίστωσης για να αγοράσετε οποιοδήποτε νέο στυλ / χρώμα επιθυμείτε που είναι διαθέσιμο και η πίστωση δεν λήγει ποτέ μέχρι να χρησιμοποιηθεί πλήρως.

Με την παραγγελία στο www.cretoons.gr, αποδέχεστε την Πολιτική Επιστροφών και Ανταλλαγών.

Back to top